Friday, 26 March 2010

eppy anniversary mamma n pappa

Reactions: 

arie nie merupakan ulang tahun perkahwinan yang ke 22 mamma n ayh.. Da lame da dorang idup bersame2.. I'm happy 4 them.. :)
haha...

guys, nk th something x, semalam ak tnye la ayh ak


akak : ayh, th xesok arie ape???.. (wt muke comel )

ayh : (diam sekejap)...mesti la ayh ingt, esok kn anniversary mama n ayh..

akak : ayh ingt x yg ke bpe??

ayh : mesti la ingt... yg ke 22...lame dah ayh kawen ngan mama, pejam celik, pejam celik, da 22
tahun dah, pandai mama ko jg ayh kn

akak : btol..

ble pker2 blek la kn, dah 22 tahun dah dorang idup same2, eventhough dorang selalu gadoh2 manje, tapi still lagi mantain... hehe...

mama n ayh ak nie suke menyakat antara 1 sme laen, kadang2 ble ak call dorang or time ble ak blek umah, mesti dorang mengadu yg dorang nie dibuli la, ape la, comel jew ble ak tengok acting dorang, hehe..

character ayh :
senyap,
pendiam,
suke menyakat mama n ank2 die (especially adek )
garang (kene tempat die jgk la),
kuat membebel,
suke masak, pandai masak,
orang yg bnyk komen,
suke decorate umah, suke cat umah, pendek kte semua
keje kalau ley die nk wt sendiri, xsuke orang tolong,
very protective person,

suke tolong mama n ank2 die kemas umah,

ayh kalau die nk sesuatu brg 2, die sanggup survey berbulan2, hehe
n

sangat syg isteri n ank2 die... :)






character mama :

Workaholic person,

tegas,

xpilih kasih,

penyang,

sgt sporting,
suke bc buku2 (any kind of books),

suke masak western food (yum2),

suke tengok movie lawak(suke sgt tengok mama gelak),
sgt sukekn teknologi (especially computer, padahal mama amek business time
die kt US dlu)
paling penting, die selalu utamakn suami n ank2 die :)



mama n ayh sebenarnye ade persamaan n perbezaan die, that's why, they made 4 each other, kadang2 ak tengok, ble salah sorang xde, mereka nie jadi xbersemangat untuk melakukan sesuatu, hehe...

kt sni, akak nk ckp, mama n ayh, eppy anniversary yg ke 22, hope there will be 23, 24 until the end, akak n adek love n heart U guys sgt2, tanpa korang, akak xkn ade kt dunia nie n membesar smpi sekarang..uhuhu...


mama n ayh doakan akak berjaya mengejar cita2 akak k, I LOVE U GUYS SOOOO MUCH!!







p/s : adiah mama n ayh xbeli agi nie, nk beli ape eak??... any suggestion??? :D